Gestionarea conturilor de angajator în Grupuri
Acest articol explică modul în care vă puteți găsi și gestiona organizația pe platforma Indeed, inclusiv cum să schimbați nivelurile de grup și cum să înțelegeți permisiunile. Veți afla cum să adăugați utilizatori și conturi de angajator, cum să folosiți linkuri de invitație și cum să controlați accesul în cadrul grupurilor. De asemenea, articolul explică modul în care puteți gestiona grupurile prin redenumire, mutare, arhivare sau eliminare, fie individual, fie în masă.
Găsirea organizației dvs.
- Conectați-vă la contul de angajator.
- Atingeți sau faceți clic pe pictograma cu o persoană.
- Alegeți Grupuri.
- Dacă nu vedeți această opțiune, selectați Utilizatori.
- Pagina de gestionare a utilizatorilor va afișa ierarhia în bara de navigare din partea de sus.
Schimbarea nivelurilor de grup
Organizația dvs. poate avea până la șase niveluri. Puteți comuta între acestea.
Dacă aveți acces la mai multe ierarhii, puteți comuta între ele pe această pagină. De asemenea, puteți schimba nivelurile din fila Organizație din partea de sus a paginii contului de angajator. Utilizați bara de navigare pentru a comuta între contul principal, grupul de nivel unu sau alte grupuri de nivel superior.
Adăugarea utilizatorilor în grupuri
Utilizatorii pot fi adăugați la unul sau mai multe conturi de angajator.
Pentru a adăuga un utilizator:
- Alegeți grupul potrivit din pagina Grupuri.
- Mergeți la pagina Utilizatori.
- Apăsați sau faceți clic pe Adăugare utilizatori.
- Introduceți informațiile acestora.
- Alegeți nivelul acestora de acces.
- Faceți clic sau apăsați pe Salvare și trimitere notificări utilizatorilor noi.
Ce se întâmplă în continuare
- Utilizatorii vor primi un e-mail.
- Utilizatorii noi trebuie să își creeze un cont în termen de 15 zile.
- Dacă au deja un cont Indeed, vor fi adăugați data viitoare când se conectează.
Permisiuni
Permisiuni preluate
- Dacă un utilizator primește o permisiune într-un grup, va primi aceeași permisiune în toate grupurile din cadrul acestuia.
- Permisiunile nu se aplică între grupurile de același nivel.
Permisiuni suplimentare
- Utilizatorii preiau întotdeauna permisiunile de bază ale grupului din care fac parte.
- În plus, le puteți acorda permisiuni suplimentare pentru anumite grupuri.
Adăugarea conturilor de angajator la un grup
Un cont de angajator are o metodă de facturare, un proprietar principal și un număr nelimitat de utilizatori secundari. Acesta este diferit de un cont de utilizator.
Pentru a adăuga un cont de angajator:
- Accesați pagina Grupuri sau pagina de schimbare a contului.
- Alegeți grupul în care doriți să adăugați contul.
- Faceți clic pe Adăugare grupuri.
- Introduceți numele grupului și adresa de e-mail a grupului.
- Faceți clic pe Salvare grupuri.
- Dacă adăugați un grup existent, nu este necesar să introduceți numele grupului. Proprietarul grupului va trebui apoi să accepte o invitație (trimisă prin e-mail) pentru contul Grupuri.
- Dacă adăugați un grup nou, proprietarul grupului va trebui să creeze o parolă pentru cont și să confirme adresa de e-mail. Se va trimite un e-mail pentru fiecare etapă (de exemplu, unul pentru crearea parolei și altul pentru confirmarea adresei de e-mail).
Ce se întâmplă în continuare
- Proprietarul grupului va primi un e-mail.
- În cazul grupurilor existente trebuie să faceți clic pe link pentru a confirma.
- Pentru grupurile noi trebuie să faceți clic pe Creare cont, să stabiliți o parolă și să confirmați adresa de e-mail.
- Atunci când creați un cont nou, pagina ar trebui să afișeze Creare cont de angajator în partea de sus a paginii, nu Creare cont. Dacă vedeți Creare cont, faceți clic pe Sunt angajator, apoi introduceți parola.
Linkuri de invitație deschise
Administratorii pot activa linkuri de invitație speciale, astfel încât persoanele să poată:
- Să se alăture unui grup sau
- Să creeze un subgrup în cadrul acestuia.
Administratorii pot aproba sau respinge solicitările din filele Utilizatori sau Grupuri.
Dacă sunteți un utilizator și faceți clic pe un link de invitație:
- Conectați-vă sau creați un cont.
- Introduceți numele și numărul dvs. de telefon.
- Alegeți Alăturare la un grup sau Creare grup nou.
- Trimiteți solicitarea.
- Așteptați aprobarea administratorului.
Gestionarea grupurilor
Individual
- Mergeți la pagina Grupuri.
- Faceți clic pe cele trei puncte de lângă grup.
- Selectați una dintre opțiunile disponibile:
- Redenumire
- Mutare
- Trebuie să selectați un nou grup principal.
- Puteți selecta doar un grup la care aveți și dvs. acces.
- Arhivare
- Această opțiune păstrează grupul în ierarhie, dar îl ascunde din vizualizare.
- Activați opțiunea Afișarea grupurilor arhivate pentru a le vizualiza.
- De asemenea, puteți restaura grupurile din acel dosar.
- Eliminare
- Elimină complet grupul din organizație.
- Grupurile eliminate pot fi adăugate din nou ulterior.
- Confirmați acțiunea.
În masă
Puteți selecta mai multe grupuri simultan:
- Bifați casetele din dreptul fiecărui grup.
- Alegeți Mutare, Arhivare sau Eliminare din partea de sus.