Centrul de ajutor pentru
SubiecteGhiduriContact

Adăugarea utilizatorilor și setarea nivelurilor de acces

Trebuie să aveți acces la nivel de administrator pentru a adăuga și a elimina utilizatori din contul dvs. Dacă nu sunteți sigur(ă) că aveți accesul corespunzător, contactați deținătorul contului.

Adăugați utilizatori la contul dvs. Indeed pentru angajatori, astfel încât membrii echipei să poată colabora în cadrul platformei. Utilizatorii vor avea propriile detalii de conectare, iar dumneavoastră veți controla nivelurile de acces. Din motive de securitate, este mai bine să adăugați membrii echipei ca utilizatori în contul de angajator, în loc să partajați o singură adresă de e-mail și o parolă.

Contactați-ne dacă trebuie să modificați sau să eliminați deținătorul unui cont.

Cum puteți să adăugați utilizatori și să setați niveluri de acces

Adăugarea unui utilizator

  1. Conectați-vă la contul dvs. de angajator.
  2. Mergeți la pagina Utilizatori.
  3. Selectați Adăugare utilizatori.
  4. Introduceți adresele de e-mail ale membrilor echipei dvs. Dacă adăugați pe cineva care nu are un cont Indeed, i se va solicita să își creeze unul.
  5. Selectați Toate opțiunile.
  6. Selectați nivelul de acces.
  7. Salvați și notificați utilizatori noi.
nivelurile de acces sunt explicate în secțiunea Toate opțiunile, dacă trebuie să le consultați.

Editarea accesului utilizatorilor

  1. Mergeți la pagina Utilizatori.
  2. Găsiți utilizatorul pe care doriți să îl editați.
  3. Selectați cele trei puncte din coloana Acțiuni.
  4. Editați și selectați nivelul de acces.
  5. Salvați.

Eliminarea utilizatorilor

  1. Mergeți la pagina Utilizatori.
  2. Găsiți utilizatorul pe care doriți să îl editați.
  3. Selectați cele trei puncte din coloana Acțiuni.
  4. Selectați Eliminați și Da, eliminați.

Eliminarea dvs. ca utilizator

  1. Mergeți la pagina Utilizatori.
  2. Găsiți utilizatorul pe care doriți să îl eliminați.
  3. Selectați cele trei puncte din coloana Acțiuni.
  4. Selectați Eliminați-vă.
utilizatorii se pot elimina singuri dintr-un cont de advertiser dacă sunt utilizatori secundari. Utilizatorii nu sunt informați atunci când nivelul lor de acces este modificat sau când accesul lor este eliminat.
A fost util acest articol?

Mai multe despre acest subiect

Schimbați proprietarul contuluiCrearea unui cont de angajator pe platforma IndeedRecunoașterea înșelătoriilor de tip phishingGestionarea notificărilor din browser de la IndeedÎnchiderea contului de angajator
Mai aveți nevoie de ajutor?Trimiteți-ne un mesaj, iar echipa noastră va reveni cu un răspuns.
Trimiteți o cerere
Adăugarea utilizatorilor și setarea nivelurilor de acces