ZARA Evaluările angajatului

Au fost găsite 16 recenzii care se potrivesc căutării Vedeți toate cele 5.355 de recenzii
Ordonare după: Utilitate | Evaluare | Data
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Sales Assistant
Sales Assistant (Fost angajat) –  Bucharest15 noiembrie, 2019
I liked working in this company. I have gained experience and new friends. In this company I learned to work in a team, under pressure, I learned what customer service really means.
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
fun workplace
Retail Sales Associate (Fost angajat) –  Bucharest, RO5 decembrie, 2018
Very important time management, very busy store 24/7, make sure to offer the best treatment to the customers, working in a nice environment with nice people
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
O good place to work
Store Manager (Fost angajat) –  Bucuresti, Romania13 august, 2018
I worked only 4 months, but it was a good experience for me. I was in training for assistant / store manager because a new mall was building in my town, and Zara was oppening a store there.
Pro
Free lunch
Contra
Long hours
A fost utilă această recenzie?Da 2NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Cel mai bun job pentru mine
Asistent vanzari (Fost angajat) –  Bucuresti4 iulie, 2018
A fost locul unde ma duceam cu mare placere la munca, dar datorita banilor am venit in germania si caut de munca aici
Pro
Salariu ok pentru Romania
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 2Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
fun
Cashier/Sales Assistant (Fost angajat) –  Timiș27 iunie, 2018
It was a good place to work at. The managers were understanding with my university schedule. Payment was good, same as the employee benefits.Hard parts were during the sale period
A fost utilă această recenzie?Da 1NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
muy bien
Reponedora (Fost angajat) –  Rumania22 mai, 2017
He trabajado en Zara de pais Rumania y me encanto porque me gusta trabajar con gente
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 3Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fun place to work
Retail Assistant (Full Time) (Fost angajat) –  Pallas Mall, Iasi, Romania9 februarie, 2017
A typical day working at Zara never not like one another. It is an environment in which every young person is doing very well. You can learn a lot because the culture of this company is to provide a work environment where regular courses and benefit from continuous support
Pro
Flexible environment
Contra
No problems
A fost utilă această recenzie?Da 3NuRaport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
nice place to work
Sales Assistent (Fost angajat) –  Bucharest7 februarie, 2017
it is a good company to work for, lots of nice people and friendly environment. they should invest more in training their staff
Pro
friendly people
Contra
poor management
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 2Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca interesant
Lucrator comercial (Fost angajat) –  București8 noiembrie, 2016
Pentru mine faptul ca am lucrat la Zara a insemnat un pas inainte in dezvoltarea mea pe planul muncii deoarece am invatat sa fiu comunicativ,ce inseamna sa lucrezi intr un colectiv si cel mai important am invatat sa ma 'daruiesc' locului de munca
A fost utilă această recenzie?Da 6NuRaport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productive workplace
Shop Assistant (Fost angajat) –  Craiova7 octombrie, 2016
A typical day at work means to arrange the clothes on the shelf and hangers , and working with people. I had friendly colegs who helped me anytime.
Pro
breaks for lunch
Contra
long hours
A fost utilă această recenzie?Da 1NuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
5
Dependienta (Fost angajat) –  Oradea22 septembrie, 2016
un ambiente excelente para trabajar,muchas oportunidades para el futuro y muy buena relacion con todo el personal.
Pro
jornada flexible
Contra
mucho estres
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fun workplace
Hairstylist and barber (Fost angajat) –  Pitesti14 aprilie, 2015
A day in a hair salon was for me a very happy thing because I love to be a hairstylist.
I learned haircutting, coloring the hair, hair styling from my teachers.
The managers were very positive persons and very nice.
My co - workers were very nice and I thank them for everything they teached me.
The hardest part of the job was when I meet persons with damaged hair and want it painted.
The most enjoyable thing was the the time spent in the salon.
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 2Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fun and positive
Sales Assistant (Fost angajat) –  Cluj-Napoca, CJ6 martie, 2015
A typical day at work was helping the customers find products they like and advising them i their decisions, helping with measures and colours.

I acquired great customer skills working with people of different age and social status.

The management was friendly and teaching, helping to keep the positive attitude during the working day.

The team was fun and everybody was so kind to each other.

The hard part was the changing working hours and shifts.

The most enjoyable part was the positive and helping team.
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 2Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Organised enviroment
Assistant Manager (Fost angajat) –  Arad, AR19 septembrie, 2014
A place where you can learn a lot of new things, i like the organised and easy sistem of logistics. Also the training provided was very good.
A fost utilă această recenzie?Da 11Nu 4Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Company
sales assistant (În prezent, angajat) –  Sibiu9 mai, 2013
i have learned how to make an impeccable customer service, how to work with TGT, making transfers betwen store, devolution, general return, working with the PDA, including how to make the work schedule for the staff and daily planning and coordination.
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 2Raport

Vedeți mai multe ZARA recenzii

Ați putea dori să încercați:

Profil revendicat

Vreți să aflați mai multe despre munca aici?

Puneți o întrebare despre munca sau interviurile de angajare la ZARA. Comunitatea noastră este gata să răspundă.

Puneți o Întrebare

Evaluare generală

3,8
Bazat pe 5.355 de evaluări.
51.854
41.676
31.117
2364
1344

Evaluări după categorie

3,5Balanța dintre muncă și viața personală
3,6Compensații/Beneficii
3,5Siguranță/Promovare la Locul de muncă
3,4Management
3,7Cultura

ZARA - recenzii în funcție de locație