Vodafone Evaluările angajatului

Au fost găsite 30 de recenzii care se potrivesc căutării Vezi toate cele 3.901 recenzii
Ordonare după: Utilitate | Evaluare | Data
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive
Direct Sales Representative (Fost angajat) –  Ilfov5 august, 2019
In that company I saw the real problems of all businesses owners and teaching how to solve any problem to complete a full service sales. Working just with wonderful people and made a lot of friends and money.
Pro
Free car
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive
Assistant Store Manager (Fost angajat) –  Bacău29 aprilie, 2019
Good team ,good customer every day new experiance new opportunities,productive events, working and correct team, new chances of development with plenty of well-developed offers .
A Great Team !
Pro
Free meals, free telephone
Contra
Long hours over time
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Companie avec une forte culture organisationelle
Go To Market Manager (Fost angajat) –  Bucarest28 martie, 2019
Vodafone se compte parmi les compagnies les plus appréciées en Europe et en Roumanie grâce à sa manière de développer ses collaborateurs, de les donner des opportunités d'évolution organique . Une compagnie dans une industrie complexe, Vodafone se soucie de bien être de ses employées dans un contexte d’expansion, où le charge de travail est très élevé.
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Ambiente interessante
CALL CENTER/OPERATORE (Fost angajat) –  Brasov, Romania28 ianuarie, 2019
Lavoro frenetico ma interessante.
Ho imparato l'arte della vendita.
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fun place to work
Business Project Manager - ICT&IOT Vendor Manager (Fost angajat) –  Ilfov7 noiembrie, 2018
Remote work also accepted, Vodafone is heading to a true employer witch make work life balance better for his employees. Combining a rigid telecom business model with market needs, they succeeded to attract highly skilled specialists.
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Serious company
Retention Specialist (Fost angajat) –  Braşov19 septembrie, 2018
I loved working for Vodafone. I actually met my girlfriend there. The environment was dynamic, only quality people got through the first 3 months, which was great. Targets were high, but I always managed to achieve them.
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca placut si productiv
Consultant vanzari (Fost angajat) –  Urlați, Prahova18 decembrie, 2017
Am acumulat multe cunostinte noi si mi-am dezvoltat foarte bine vocabularul.
Pro
Bonusuri
Contra
Nu am.
A fost utilă această recenzie?Da 6Nu 1Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
fun
Sales Agent (Fost angajat) –  RO1 decembrie, 2017
picking up phone calls , interacting with customers
learned about customer assistance
its not that hard talking with people
its fun to talk with people
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
1,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Mult stres pe bani putini, angajare prin firme de leasing de personal, fara sanse de promovare
Relatii clienti (Fost angajat) –  Brasov, calea Feldioarei 1011 septembrie, 2017
Pentru obtinerea de rezultate ai nevoie de o gandire sanatoasa! Pestele de la cap se impute dar intotdeauna se curata de la coada! Cu alte cuvinte se da cu biciul si sunt umiliti tot boi care trag! Motivati oamenii din toate departamentele, sunt departamente unde exista un ritm de plecari foarte mare, culmea este ca pleaca oamenii foarte vechi, echipe injumatatite in cateva luni pentru ca nu vreti sa intelegeti ca salariile oferite de voi prin Lugera si Man Power sunt asemanatoate cu ale femeii de serviciu de la un complex de locuinte sau al unei vanzatoare de magazin. Am lucrat de la relatii cu clienti pana la retentie voce, retentie date, winback (desfiintat pentru a se da unor firme) de unde am plecat. Targete greu de atins la retinerea abonamentelor trimise la inchis in conditiile in care din magazin se deschid alte abonamente noi, clientilor. Mergi in magazin, angajatul de acolo iti spune" nu am cum sa iti prelungesc abonamentul asta, nu mai exista. Iti dau altceva mai bun. Vrei si telefon? Trebuie sa inchidem numarul vechi si facem unul nou. Iti dam si o tableta, este gratuita " Asta daca i se spune de inchidere sau constata cand este sunat ca i s-a schimbat numarul, acea cartele sim este pentru un abonament nou iar tableta este un rate pe 2 ani si are abonament de internet... Numarul vechi se trimite la inchis pentru ca omul nu plateste 2 abonamente pentru a folosi un singur terminal...si asta se intampla cu 80% din clienti. De ce nu se face retentie si deconectari inclusiv pe date din magazinele partenerilor care fac activari noi? De ce mai tineti 50 de oameni sa va  mai mult... bateti joc de ei facand retentie cu aceleasi oferta ca in magazin? Nu ii dai nimic fata de magazin, aceleasi abinamente, aceleasi minute, acelasi net si cost la abonament si telefon...faci target prin telefon? Cand exista winback puteai reduce cu 50%un abonament, folisi punctele, multe variante... De ce ati externalizat departamentele de winback si combo ????  mai puţin
Pro
Doar numele...
Contra
Salarizare proasta, dezunteres din oartea angajatorului, nervi, stres
A fost utilă această recenzie?Da 12Nu 1Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive
Business Account Manager (Fost angajat) –  Bucharest21 august, 2017
company car, office duties,
I improve my selling skills in business to business market
I was providing a high level of customers services and experience
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 1Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
good company
SENIOR HR CONSULTANT (Fost angajat) –  romania10 august, 2017
Good Hr school for those that want to develop their skills; very modern and young atmosphere and typical british culture. Would recommend further to friends.
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Co-operative and friendly staff
Entry level Administration (Fost angajat) –  Ilfov28 iunie, 2017
Mail sorting and scanning of invoices
Invoices Booking and Coding
Perform A/P clearing account reconciliation
Perform vendor statement reconciliation
Perform month and closing/ reporting
Vendor Query Handling
Vendor Master Data management
Ensuring positive relationship with the business partners
Tradeshift projectComputing skills
Discipline
Communication skills
Teamwork
Listening skills
Time management
Analytical skills
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Ambiente lavorativo simolante e flessibile
asistente clienti (Fost angajat) –  Iasi Romania22 iunie, 2017
Il Call-Center e un lavoro un po stresante ma anche bello, con tanti vantaggi!
Pro
Buoni pasto, pause caffe ogni due ore, bonus di wekend
Contra
Il lavoro era stresante
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Vanzari , achizitii , consultanta
Account Manager (În prezent, angajat) –  Arad, Arad7 aprilie, 2017
Sint o persoana ambitioasa , hotarata , extrem de sincera , comunicativa , zambitoare si am mare incredere ca voi reusii in tot ceea ce imi propun sa fac!
Functionez ca om pe cele trei Nu- uri pe care un om de vanzari nu le foloseste nici in jobul prestat nici in viata personala :
Nu stiu !
Nu vreau !
Nu pot !
MULTUMESC.
Pro
Timp
Contra
Stre
A fost utilă această recenzie?Da 7Nu 7Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive, Entertaining, good enviroment to develope skills
Sales Assistant (Fost angajat) –  Romania16 martie, 2017
Vodafone is a propice enviroment to develope skills and abilities.
I learned how to work in a crew, and how to grow with them,
I learned managament skills, sales strategies, time managament.
The most enjoyable part of this job was the client satisfaction and the quality of the contracts.
I worked 10 hours every day to make sure that everything will place ok.
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Department Assistant
Department Assistant (Fost angajat) –  RO9 martie, 2017
Need to work to deadlines but I had a great team to work with so it was actually fun acting my job.
Had all the tools I needed in order to perform good.
Contra
No ocns.
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
fun workplace
Salesman (Fost angajat) –  Targu Mures, Romania30 ianuarie, 2017
I have been working here for quite a while. The company has good culture and promises high commission opportunities. It is a good job for those that are good at sales.
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 4Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
A big company
Customer Service Advisor (Fost angajat) –  București13 ianuarie, 2017
This was my second job and i was enthusiast with atmosphere and also i was hungry to learn fast and to be friendly with my colleagues.This was a good experience and i want to continue this experience here in London.
Pro
Free weekends
Contra
long hours
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 3Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca productiv si atractiv.
Consultant Vânzări (În prezent, angajat) –  Arad28 decembrie, 2016
Un loc de munca perfect, linistit si intodeauna gasesti ceva nou :D
Pro
interactiunea permanenta cu clienti
Contra
pauze scurte
A fost utilă această recenzie?Da 8Nu 4Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fun Friday
Team Leader Audit and Quality Services (În prezent, angajat) –  Bucharest3 octombrie, 2016
I work in a very pleasant enviroment, with a great team that hunger for best results and creating value for the company.
Due to my the activity i develop, my days are very different cause it s always a diffrent analyse that the market requires by launching new products.
The management team it' s very supportive in all our actions and always open to bring up the tools need it for our customer satisfaction.
I might say that the hardest part of the job it's the everyday challenge that in the same time help me in my professional growth.

The most enjoyable part of the job is the Friday activity, when every member of the team has the chance to organise the day as he wants for the rest of the team taking responsabilities but bringing up also a creative or funny moment for the team(ex : make a puzzle together, learning words or saying in different languages, tell me what i am best of and what can i make better)
Pro
Free coffee, fruits
Contra
Health care, dental care, gas, discounts as an employee
A fost utilă această recenzie?Da 5Nu 1Raport
Profil revendicat

Vreți să aflați mai multe despre munca aici?

Puneți o întrebare despre munca sau interviurile de angajare la Vodafone. Comunitatea noastră este gata să răspundă.

Puneți o Întrebare

Evaluare generală

4,0
Bazat pe 3.901 evaluări.
51.453
41.358
3729
2211
1150

Evaluări după categorie

3,7Balanța dintre muncă și viața personală
3,6Compensații/Beneficii
3,5Siguranță/Promovare la Locul de muncă
3,6Management
3,8Cultura

Vodafone - recenzii în funcție de locație