RCS & RDS Evaluările angajatului

Se afișează cele 12 recenzii
Ordonare după: Utilitate | Evaluare | Data
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
1 masa
CALL CENTER (Fost angajat) –  București Sector 39 martie, 2019
RCS & RDS promoveaza si urmareste sa asigure clientilor utilizarea in conditii de Securitate atat a serviciilor de acces la internet, cat si a echipamentelor IoT. In cazul in care utilizezi echipamentele necorespunzator, poti deveni tinta sau sursa atacurilor de tip DDoS (Distributed Denial
Pro
1
Contra
10 minute
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 1Raport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
stresfull
Call Centre Agent (Fost angajat) –  Cluj Napoca, Romania31 ianuarie, 2019
Call Centre Agent at RCS-RDS, Cluj Napoca, Romania
Duties:
• inbound calls from customers who have a problem with Internet, cable TV
• finding the cause of the non functionality of the services and solve the problem by a different method from case to case
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 3Raport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
oribil
Tehnician fibra optica (Fost angajat) –  Braila1 aprilie, 2018
sefi peste sefi...care inca se cred in comunism.
slabe sanse de promovare...doar pe pile si pe linguseli
lipsa totala de motivatie
bataie de joc
organizare inexistenta
etc
Pro
salariul
Contra
tot
A fost utilă această recenzie?Da 42Nu 4Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive...
Senior Network Engineer (În prezent, angajat) –  Bacău18 martie, 2018
A very good workplace for start-entry, you have a lot of chances to learn real IT, ISP networking , bad organization of some departments, poor salary in many departments.
A fost utilă această recenzie?Da 11Nu 5Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
nice workplace
Telecommunication engineer (În prezent, angajat) –  Ilfov14 ianuarie, 2018
learned a lot about cable television, servers, routers satellite antennas. Learned something about networking, optical nodes, cabling indoor and outdoor
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Very productive and competitive work place
Sales Supervisor (Fost angajat) –  RO21 august, 2017
Very productive and competitive work place
Fast-paced and fun environment
Management position
I learned how to sell in Business 2 customer and Business 2 Business market
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive and Knowledge
IT Technician (Fost angajat) –  Bucharest17 septembrie, 2016
After one week when I`m start working in RCS&RDS I learn to sell and I got experience with people.
The hardest part of the job was when you need to walk everyday and stick 100 or more then 100 ads on many buildings and walls in different cities.
And always I used to enjoy when people call me to do a contract and talk with them, and also I enjoy when we used to go in differnt cities with team.
Pro
Free lunches, money for fuel
Contra
Wait to much to get a contract
A fost utilă această recenzie?Da 32Nu 34Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Great company
Technical Support (Fost angajat) –  Ramnicu Valcea9 septembrie, 2016
- it was a good job, I offered support to all work teams, configuring switches, voice equipment's etc. ;
- I've learned a lot of stuffs;
- good management;
- the hardest part of the job it was when we had the power failure in the town and were a lot of equipment's down and we had to fix them very quickly.
A fost utilă această recenzie?Da 8Nu 30Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fast growing company
Driver/Technician (Fost angajat) –  București13 aprilie, 2016
I worked at RCS&RDS for 15 years.
Young and dinamic working environment, the chance to learn a lot of thing very fast.
A lot of work, pay is below average, you can't advance due to merit.
Contra
no bonuses, low management
A fost utilă această recenzie?Da 45Nu 34Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
The relationship between employees and management
Telecommunication Network Operator (În prezent, angajat) –  Bucharest18 septembrie, 2015
After a severe shortage of equipment and materials, they are able to reproach you that you did not finish the work on time and check your work after they ask why you did not used materials materials that you do not have them
A fost utilă această recenzie?Da 28Nu 36Raport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
would not recommend
Repair Department Manager for RCS & RDS (Fost angajat) –  Bucuresti, IF30 decembrie, 2013
a lot of work, pay is below average, you can't advance due to merit, only by connections, overall bad experience, poured more than five years into my work with dedication and was met only with a lack of progress due to only being a good professional, not somebody's "connection"
Contra
horrible management
A fost utilă această recenzie?Da 44Nu 33Raport
Revendicați această pagină de companie

Vreți să aflați mai multe despre munca aici?

Puneți o întrebare despre munca sau interviurile de angajare la RCS & RDS. Comunitatea noastră este gata să răspundă.

Puneți o Întrebare

Evaluare generală

3,3
Bazat pe 12 evaluări.
53
41
35
23
10

Evaluări după categorie

2,9Balanța dintre muncă și viața personală
2,7Compensații/Beneficii
3,5Siguranță/Promovare la Locul de muncă
2,6Management
3,3Cultura

RCS & RDS - recenzii în funcție de locație