Mega Image Evaluările angajatului

Au fost găsite 29 de recenzii care se potrivesc căutării Vedeți toate cele 31 de recenzii
Ordonare după: Utilitate | Evaluare | Data
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Extrem de mult de muncă mai ales pe departamentul dely lucrezi 4 zile schimbul 2 singur uneori fără pauză de masă și fără timp pentru a merge la toale
Vanzator (În prezent, angajat) –  Dely28 septembrie, 2019
Avem nevoi de încă un om pe dely să fim 5 unul să ne poată tine liberele să nu mai fim la schimbul 2 ,un om pe tot raionul . El coace el servește el feliază el spala cuptorul si rotisorul el face curățenia de seara etc . Se lucrează peste puterile omenești . Nu cred că angajatul este vinovat că în acel magazin vânzarea este mai mică , ca în altele .
A fost utilă această recenzie?Da 2NuRaport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca ok momentan.
Polivalent (În prezent, angajat) –  Ploiești, Prahova13 mai, 2019
Sistemul cam aiurea putin si in lantul asta de magazine... Sefii lantului sa mai lucreze la sistem !!! Pauzele de masa,seara sa se lucreze cu un numar mai mare de personal,casierii sa fie lasati sa bea apa la casa, ( o colega a patit-o din aceasta cauza... ), sa fie cineva la legume fructe,clientela...Hmmm,lasa de dorit si aici,unii sunt prea rai cu personalul, salariul e ok pentru inceput,cu bonusuri si bonuri de masa e chiar convenabil fata de un salariu de la Profi de exemplu, la mine se lucreaza si noaptea si de aceea mi se pare ok salariul, colegii si sefii chiar super de treaba,pe mine asta mai proasta,incepatoare ,pot spune ca m-au invatat cu calm si rabdare tot ce stiu pana acum,am aproape 2 luni pe 19, e fain ca e activitate si nu ai timp sa freci menta hihi,ca sa zic asa! Ce sa mai scriu ? Incercati! E cu avantaje si cu dezavantaje si aici ca peste tot insa punctez: salariul bun! Eu am noroc de o echipa ok,acum Doamne ajuta sa fie asa mult si bine!
Pro
Am avut o masa gratuita de sarbatori!
Contra
Am detaliat in descriere !
A fost utilă această recenzie?Da 4Nu 1Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Great collective
Associate (Fost angajat) –  Brasov, Romania15 noiembrie, 2018
We had to make the shop look perfect for the customers and be ready to deal with any rush hours, it was not easy because the staff was not enough for all the duties needed but we were able to manage it.
Pro
Mega-Image Employee Card with 10% Discounts
Contra
Not enough personal for the space
A fost utilă această recenzie?Da 2NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca stabil
Sef departament (În prezent, angajat) –  Bragadiru30 octombrie, 2018
Atata timp cat iti faci treaba si iti respecți toate responsabilitatil totul decurge perfect
Pro
Bonusuri atractive
Contra
Lipsa de personal intalnite
A fost utilă această recenzie?Da 6Nu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive and fun workplace
Cashier/Customer Service Assistant (Fost angajat) –  Ilfov13 septembrie, 2018
I’m a very sociable person and I learn very quickly. I integrate very quickly and well, I like to talk and receive advice, I like to work . I also really like to work with people.
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 2Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fun workplace
Cashier (Fost angajat) –  Romania16 februarie, 2018
It was a good experience, it was my first job and I learned the all base for marketing. If I had in the contract that I am a chaser I was doing more that just scaning, I was supposed to place the product in the store, to do FIFO at all cold products and a lot more that really went well for me so far.
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Hard work
Commercial worker (Fost angajat) –  Ilfov11 februarie, 2018
Hard work everyday.
Learned about responsability at a work place. Responsability going to a work place.
Hardest parts were the long hours and hard work.
Enjoyable: working with colleagues.
Pro
Working with colleagues
Contra
Hard work
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de muncă flexibil
Casiera (În prezent, angajat) –  București10 februarie, 2018
Mega Image a creat locuri de munca pentru toate categoriile de persoane,pentru toate variantele de program,sunt muncitori și foarte serioși și bine organizați. Gama de produse este variată,clienții revin cu plăcere în acest loc devenit familiar.
Pro
Seriozitate, profesionalism, siguranță
Contra
Lipsa bonurilor de masa la part-time
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Good place
Customer Service (Fost angajat) –  Bucharest9 februarie, 2018
You have to be very fast,very creative to work in this place. Its a good start to work and to keep going with same company. They have good pay rate. They have good organisation and good management team. All toghetter its like a familly.
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 2Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
ambiente lavorativo stimolante
gestione dei conti contabili (Fost angajat) –  Ilfov24 ianuarie, 2018
La giornata di Mega Image ha funzionato nel mezzo di documenti e calcoli, ma è stato un lavoro che ti ha aiutava a raggiungere i tuoi obiettivi
Pro
Buoni pasto
Contra
non erano
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Good experience
Shop Assistant (Work Experience) (Fost angajat) –  Romania ,Bucharest18 ianuarie, 2018
Was a good experience for me to work in Mega Image ,was a big supermarket , i learn how to be a fast and good commercial and cashier worker , i learned to properly splly the shelves with the necessary products .
i learned to be more calm and patient with all the clients
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Stagnare, lipsă comunicare....
Sef Departament (În prezent, angajat) –  Bragadiru, Ilfov8 ianuarie, 2018
Comunicativa, sinceră,empatică, punctuala, corectă,atentă la detalii, deschisă la a învăța lucruri noi
Pro
Bonusuri, decontare transport
Contra
Lipsă comunicare, lipsa dezvoltare profesionala
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 2Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Sefi de nota 10
Cashier (În prezent, angajat) –  Ilfov4 ianuarie, 2018
E un loc de .munca minunat dar care nu poate sa îmi ofere un program flexibil .
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 2Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
A learning experience about the work life
Cashier (Fost angajat) –  Ilfov7 noiembrie, 2017
I quite enjoyed most of my time as an employee. Most of the clients lived close by so you got to meet a lot of familiar faces. I made quite a few friends from our client base and I would interact with them in a more jovial and friendly manner. I learned about working as a team and staying professional in difficult situations, like if a customer would lose their cool or had a complaint about our services. We were understaffed for the majority of my time there so we would all work extra hours and I really got to appreciate people who work long shifts more, as well as having plenty of practice at getting better at my job.
I will say that the long hours did get to you in the long run. It wasn't the most pleasant of experiences overall even though I grew attached to my team in a way. The company could have treated its employees better.
Pro
A learning experience
Contra
Small salary, and not many benefits
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
1,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Hszb
Mega image (Fost angajat) –  Romania9 iulie, 2017
Bxxbxnxnxxxn"."-"xbxnmzmmzx xnznmzznx. Nzzkkssksns
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 4Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Zzzxxxx
Casier-Controlor piking (În prezent, angajat) –  Drumul Taberei28 aprilie, 2017
Imi face placere sa lucrez la aceasta companie dar nu ma motivează salariul
Pro
Qqqqqqqqqqq
Contra
Qqqqqqqqqqq
A fost utilă această recenzie?Da 8Nu 3Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Comercial worker
Comercial worker (Fost angajat) –  Romania10 aprilie, 2017
Work job its about good shelf and cashier for 8 houers per day and £400 per month nice place to work but little money .. shifts mornings and afternoons
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Ambiente de trabajo muy bien.
Cajera (Fost angajat) –  București9 martie, 2017
Tenias colegas divertidas,y ambiente ,aprende areglar una tienda y hacer de todas en la tien da.
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 2Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca productiv,agitat
lucrator comercial (Fost angajat) –  București Sector 1, Ilfov9 februarie, 2017
Zile foarte agitate,organizare foarte proasta,colectiv placut
A fost utilă această recenzie?Da 19Nu 6Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive and fun workplace
Cashier-Team Leader (Fost angajat) –  Bucharest, RO25 ianuarie, 2017
The best part in working here is that you can learn new things!
And I love it!
New day always new things to learn!
A good organization in teamwork!
Ability to promote is what really attracted me to the company!
A fost utilă această recenzie?Da 4Nu 3Raport
Revendicați această pagină de companie

Vreți să aflați mai multe despre munca aici?

Puneți o întrebare despre munca sau interviurile de angajare la Mega Image. Comunitatea noastră este gata să răspundă.

Puneți o Întrebare

Evaluare generală

3,7
Bazat pe 31 de evaluări.
510
411
34
24
12

Evaluări după categorie

3,6Balanța dintre muncă și viața personală
3,2Compensații/Beneficii
3,5Siguranță/Promovare la Locul de muncă
3,8Management
3,8Cultura

Mega Image - recenzii în funcție de locație