Lidl Evaluările angajatului

Au fost găsite 18 recenzii care se potrivesc căutării Vedeți toate cele 3.354 de recenzii
Ordonare după: Utilitate | Evaluare | Data
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca bine platit pt Romania dar cu foarte mari responsabilitati si dureri de cap
Manager sef grupa Dep.Tehnic Administrativ (În prezent, angajat) –  Chiajna Ilfov12 martie, 2018
Este un loc de munca platit bine pentru România dar in interiorul departamentului m am lovit de prejudecățile unui se f de departament care nu își dorea performanța ci injosirea angajatului.
Pro
Timp liber contra orelor suplimentere efectuate
Contra
Neplata orelor suplimentare
A fost utilă această recenzie?Da 12Nu 1Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Este un loc de munca cu multe provocari si realizari.
Vanzator/Casier (Fost angajat) –  Galati12 decembrie, 2017
Zilele de lucru sunt unice, deoarece lucrezi foarte mult cu oamenii si acestia sunt imprevizibili.
A fost utilă această recenzie?Da 5Nu 3Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Munca in echipa
Asistent meneger (Fost angajat) –  Alba Iulia, Alba5 decembrie, 2017
Angajatorul e ok serios si compania intreaga cu o echipa bine scolarizata
A fost utilă această recenzie?Da 7Nu 6Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Nu avem
Vinzator casier (În prezent, angajat) –  Cluj-Napoca10 mai, 2017
Lucram in echipa suntem sociabili ne ajutam unul pe celalalt si facem ce avem de facut !
Pro
Nu
Contra
Pauze foarte scurte, uneori nu sunt ..
A fost utilă această recenzie?Da 24Nu 9Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Munca grea !
vanzator (Fost angajat) –  Roman, Neamț9 decembrie, 2016
Decat sa muncesti la astia....mai bine va cautati altceva de facut ! Muncesti ca un sclav....la astia ! cu 2 lei pe luna !
Pro
zero barat !
Contra
Nu vreau sa aveti un loc de munca in care muncesti ca sclavii !
A fost utilă această recenzie?Da 65Nu 23Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productiv
sef depozit,facturare si gestiune (În prezent, angajat) –  Zalău, Sălaj9 noiembrie, 2016
07-19.nu este genul meu sa ma plang, la munca ma inteleg super cu colegele, sefii au incredere totala in mine,dar vreau o schimbare
A fost utilă această recenzie?Da 32Nu 15Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
loc de munca placut
vanzator (În prezent, angajat) –  oriunde25 octombrie, 2016
Un loc de munca aproape de casa .un colectiv bun sa ma inteleg cu sefii si colegi
A fost utilă această recenzie?Da 37Nu 17Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Dynamic work environment, with strong growth possibilities, surrounded by professionals
Regional Head of Sales (Fost angajat) –  Ploiesti22 august, 2016
Working for Lidl was an impressive experience as I had the opportunity to blend the staff management skills with a business approach and daily implementation of the business strategy. The work responsibilities required a strong training, knowledge of the market and overall industry in order to ensure quick adaptation to the rapid changes and thus achieve the financial results.
Pro
trainings, growth opportunities
Contra
short breaks
A fost utilă această recenzie?Da 9Nu 9Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca sigur si placut
Muncitor (Fost angajat) –  Romania giurgiu10 august, 2016
Da doresc sa muncesc an compania dv. de oare ce am vazut ca este un loc de munca stabil si sigur sunt un om care respecta an totalitate fi sa postului.
A fost utilă această recenzie?Da 46Nu 39Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Good workplace
Customer Assistant (Fost angajat) –  Brasov29 iunie, 2016
I have worked in different departments, as a customer assistant, and learned to do a lot of things like baking, and making special promotions. My main duties were handling cash, operating checkouts, checking inventories, unpack deliveries.
There was a great staff, and I've had a good relation with my mates, because we helped each other a lot.
It was a great job because everyday was different, and I always had something to learn, even the most enjoyable part of the job was working at fridge, because there was cold.
A fost utilă această recenzie?Da 5Nu 5Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productive and fun
cashier (Fost angajat) –  București26 mai, 2016
I love what I do, to arrange goods on the shelves , the shelf was popped by price , coordinate team to get involved in what I do to be the best
Pro
free launches
Contra
8 hours
A fost utilă această recenzie?Da 17Nu 18Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productively and efficiently and fun work place
Cashier (Fost angajat) –  Arad22 martie, 2016
I worked both as cashier and as a worker in the district and we learned a lot meant quality and safety.I learned what is a team work.
Pro
free medical insurance
Contra
long hours
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 4Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
good team
Human Resources Specialist (Fost angajat) –  Bucuresti, IF22 ianuarie, 2016
A great place to work with something new to learn everyday.
My co-workers was very devoted and we all try our best to accomplish our goals each day.
I learned how to work with SAP platform
A fost utilă această recenzie?Da 6Nu 10Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive and fun work place
Work Experience (Fost angajat) –  Craiova, DJ13 septembrie, 2015
It is a place with a relaxed work program, where each team member is essential and everyone is treated with respect,you have to be very calm and ready to help when needed.
Pro
employee discounts
A fost utilă această recenzie?Da 53Nu 30Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Nice period of my life.
DEPUTY MANAGER (Fost angajat) –  Bucharest2 mai, 2015
-organizing and supervising a team of over twenty employees; -drafting cargo opinions, orders, invoices, work schedule employees; -financial reports, monthly efficient planning, organizing and conducting inventories; -ensuring the smooth running of the unit.
Pro
Vouchers
Contra
Extra hours
A fost utilă această recenzie?Da 5Nu 7Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Ambiente de trabajo muy organizado
Caja y repositor (În prezent, angajat) –  Bucuresti, IF13 martie, 2014
Multifuncionalidad y voluntad de aprender y flexibilidad no aprovechados por la empresa
Pro
Estabilidad
Contra
Número de horas de trabajo variable
A fost utilă această recenzie?Da 138Nu 63Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive and fun worplace
Merchandiser (Fost angajat) –  Bucuresti, IF6 februarie, 2014
It''s hard to find a workplace where do you go with pleasure. For me it''s important to have around me people who likes to work. I am a punctual person.
A fost utilă această recenzie?Da 81Nu 60Raport

Vedeți mai multe Lidl recenzii

Ați putea dori să încercați:

Profil revendicat

Vreți să aflați mai multe despre munca aici?

Puneți o întrebare despre munca sau interviurile de angajare la Lidl. Comunitatea noastră este gata să răspundă.

Puneți o Întrebare

Evaluare generală

3,5
Bazat pe 3.356 de evaluări.
5728
41.065
3899
2360
1304

Evaluări după categorie

3,1Balanța dintre muncă și viața personală
3,6Compensații/Beneficii
3,2Siguranță/Promovare la Locul de muncă
3,1Management
3,2Cultura

Lidl - recenzii în funcție de denumirea locului de muncă

Lidl - recenzii în funcție de locație