Kaufland Evaluările angajatului

Au fost găsite 59 de recenzii care se potrivesc căutării Vedeți toate cele 428 de recenzii
Ordonare după: Utilitate | Evaluare | Data
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Flexible program
News papper distributor (Fost angajat) –  Iasi18 martie, 2019
I had to distribute newspappers to people' houses. It was relaxing because the only thing I had to do was walk from house to house and share those newspappers.
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
1,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
O firma in care au castig de cauza cei cu limba lunga
Lucrator comercial (Fost angajat) –  Med27 februarie, 2019
Salarii mizerabile, oameni prefacuti si fara obraz, nesimtire cat cuprinde. Lingai care te dezgusta pana la refuz. Management realizat prin pile si relatii, format din personal cu inimi de sobolani. Personal la limita, asa incat trebuie sa faci munca a doua persoane.
Pro
Zero
Contra
Nesimitire.
A fost utilă această recenzie?Da 26Nu 2Raport
1,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Nu este un loc de munca benefic
Shop assistent (Fost angajat) –  București19 februarie, 2019
Nu este un loc de munca unde poti evolua , la kaufland doar ramai pe loc nu vei avansa niciodata .
Contra
Pauze scurte, sefii de raioane isi bat joc de tine
A fost utilă această recenzie?Da 12Nu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Mozo de almacen
Mozo de almacen (Fost angajat) –  Rumania2 ianuarie, 2019
En esta empresa e tenido la oportunidad de pasar por varios areas de trabajo porque mi esfuerzo y interes de aprender cosas nuevas y personas era impresionante,todods los dias aprendias una cosa nueva
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Great workplace
Consumer Service Advisor (Fost angajat) –  RO5 noiembrie, 2018
it was a beautiful experience
great team, great management, quite stressful workplace , yet have a lot to offer and a lot of benefits.
i would apply again anytime.
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 1Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive and fun work place
Customer Service (Fost angajat) –  Romania31 octombrie, 2018
I was loving my job and what i have to do.but i had to go because was to less money.the colleagues was nice and everybody know what they have to do and was harmony between us
Pro
Half price for products
Contra
Less money
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Il posto migliore che ho avuto.
cassiera addetta alle vendite (Fost angajat) –  Romania8 octombrie, 2018
Ambiente lavorativo piacevole,lavoro di squadra eccellente,retribuzione giusta
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productive
Cashier (Fost angajat) –  pascani3 septembrie, 2018
good for my country,but not enough. nice colleagues,nice managers. the salary was paid correctly. i have learned to be more polite and pay more attention to details.
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 5Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive and and motivating work
Comercial Worker (Fost angajat) –  Romania25 august, 2018
In these years I have tied my friends with my colleagues, forming a motivated team.Commerce is a motivating job, I like work with people because I learn new things every day.
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Super Ok
Imbiss (În prezent, angajat) –  Hunedoara, Petroșani30 iulie, 2018
Este super Ok ..lucrez la Imbiss de ceva timp si sunt foarte multumit de ceea ce mi oferă !! ...
Pro
Super draguti toti oamenii
Contra
Nimic de reproșat
A fost utilă această recenzie?Da 5Nu 7Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
O companie cu multe 0portunitati
Lucrător comercial (Fost angajat) –  Buzau20 iunie, 2018
Sunt o persoană sociabilă, rezistenta la stres, supusă și dornică de a lucra.
A fost utilă această recenzie?Da 15Nu 18Raport
1,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Nu sunt serioși și schimbă oamenii că pe șosete..
Manipulant (Fost angajat) –  Ploiești2 mai, 2018
Salariu 1300 lei net și cei care ridică 20 tone pe zi și cei care fac curățenie
A fost utilă această recenzie?Da 48Nu 7Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
o companie valoroasa
department marketing (Fost angajat) –  București Sector 212 aprilie, 2018
mediu dinamic cu multiple provocari care te forteaza sa iti depasesti permanent limitele si sa devii mai bun
A fost utilă această recenzie?Da 10Nu 25Raport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive work place
Cashier (Fost angajat) –  Romania16 februarie, 2018
It was a good experience for over 1 year and a half, I had very much to learn from my ex colleg's. Were I worked it was like a fast-food, were you were preparing meat on the grill for clients and we all had to be like a family, that was quite fun and I really enjoyed my time in the company
A fost utilă această recenzie?Da 2NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
serios
casier (Fost angajat) –  Constanta, Constanța25 decembrie, 2017
Atentie la clienti, numarat banii,servire rapida la casa
A fost utilă această recenzie?Da 13Nu 15Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productive
Cashier and customer service (Fost angajat) –  RO24 octombrie, 2017
In that place was the hardest during the Easter and Christmas holidaysbecause was very crowded.Everyone was shopping as if the end of the world had come.
Pro
break
Contra
long hours
A fost utilă această recenzie?Da 2NuRaport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Este disractiv
Sef Tura (În prezent, angajat) –  București12 octombrie, 2017
Este ok dar programul de lucru este cam incarcat pentru asteptqrile mele
A fost utilă această recenzie?Da 17Nu 8Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
hard work
Department Head (Fost angajat) –  Bacău28 septembrie, 2017
so ... working in Kauflan was not easy but hard, every day was a new challenge you had to face, I had a lot to learn from them but the most important thing no matter how hard it is be patient as it will hardly come along well
A fost utilă această recenzie?Da 8Nu 7Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Management
Customer Service Assistant (Fost angajat) –  Cluj28 septembrie, 2017
Working in a store thought me how to interact with people and trying to satisfy their needs. It also developed my abilities to work with a team and the management was organised enough for me to feel comfortable at my work place.
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 4Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca full time
Casier (În prezent, angajat) –  Craiova, Dolj27 septembrie, 2017
As dori un loc de munca pe o perioada nederminata, programul as dori sa fie de 8 ore, sunt dispusa sa invat lucruri noi, sunt dispusa sa lucrez si ore de noapte.
Pro
Ture de noapte
Contra
Pauze scurte
A fost utilă această recenzie?Da 7Nu 8Raport
Profil revendicat

Vreți să aflați mai multe despre munca aici?

Puneți o întrebare despre munca sau interviurile de angajare la Kaufland. Comunitatea noastră este gata să răspundă.

Puneți o Întrebare

Evaluare generală

3,4
Bazat pe 428 de evaluări.
5112
4109
3112
242
153

Evaluări după categorie

3,1Balanța dintre muncă și viața personală
3,4Compensații/Beneficii
3,3Siguranță/Promovare la Locul de muncă
3,1Management
3,1Cultura