H&M Evaluările angajatului

Au fost găsite 26 de recenzii care se potrivesc căutării Vedeți toate cele 6.064 de recenzii
Ordonare după: Utilitate | Evaluare | Data
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Vanzatoare sau lucrator comercial
Vanzatoaer sau lucrator comercial (În prezent, angajat) –  Braila, Brăila6 mai, 2019
Imi plac foarte mult produsele de la H&M sunt fan al produselor sunt calitative ca produse mi-ar plăcea foarte sa lucrez la H&M
A fost utilă această recenzie?DaNu 2Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
very fun work place
Sales Assistant and Cash Office Responsible (Fost angajat) –  Ilfov9 martie, 2019
The best workplace I had ever I did learn more about customer service ,they training in everything cash office ,management ,stock delivery .It was a large Company with a large opportunity .
Pro
no free launch
Contra
no
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
fun workplace
Sales advisor (Fost angajat) –  București8 martie, 2019
good workplace if you want flexible hours, but low pay and not so good management. customers think they can walk all over you and managers don't do anything to support you if you need help.
Pro
flexible hours
Contra
low pay
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Great overall experience
Visual Merchandiser (Fost angajat) –  Timișoara6 martie, 2019
I have worked at H&M for for a total of 4 years, where I have been given great oportunities of advancement in my career and have loved the friends I made while there as well as all the benefits.
Pro
- Discount - Promotion
Contra
- Long hours
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Magazinul Hm din Unirii
Lucrator comercial (În prezent, angajat) –  București8 decembrie, 2018
Lucrez in companie de multi ani,dar ca magazinul Unirii nu am mai întâlnit,conducerea este foarte proastă,daca ai o problema sau orice altceva nu te baga nimeni in seama ,directoarea Alina, este foarte rea ,pur si simplu iti sufla in ceafă,foarte barfitoare ,terorizează toți angajați pana si paznici vor sa plece din cauza ei,spre exemplu au plecat 10 oameni odata ,ca ea nu face transferuri ea te face sa iti dai demisia. Deci daca vreti sa lucrați in companie fugiti de magazinul de la Uniri. Ce se intampla acolo e grav. Păcat ca nimeni nu are curajul sa spuna mai departe tot ce se întâmplă acolo. Compania este foarte ok, se plăteste la timp ai mai multe beneficii.
Pro
Angajați oficce sunt foarte drăguți, te ajuta cu orice problema.
Contra
Munca multa comparativ cu salariul
A fost utilă această recenzie?Da 4NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Distractiv
Sale advisor (Fost angajat) –  Coresi brasov24 ianuarie, 2018
A fost o experiență ok . Colegi foarte înțelegători și la fel și managerii
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
fun to work
SALES ADVISOR (Fost angajat) –  Bucharest, Romania29 decembrie, 2017
Great management and members working as one big family. We always try to give the best customer service. The hardest part of the job is trying to satisfy every client.
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fun
Clothing Assistant (Fost angajat) –  Constanța17 octombrie, 2017
A typical day at work would be me starting to arrange the products, clothes and get the shop ready for the opening. The work environment it was pretty good and fun sometimes
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 2Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Nice place to work!
Sales Advisor - Full Time (Fost angajat) –  Bucharest7 august, 2017
I like H&M because is my first job and there I learn so many things like working under pressure. The best part is the nice team I was in. Nice people all around me.
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 2Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
imi ofera provocare
SALES (În prezent, angajat) –  Vâlcea21 iulie, 2017
mai multa implicare din partea managementului.Recunoasterea meritelor fata de angajatii.
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 3Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Best in making me being a better sales advisor.
Sales Advisor (Fost angajat) –  romania30 mai, 2017
In my opinion to have a good communication with all the people is the best to have a good and grate
job .
Firstly keep it simple is how i work . If i keep it simple , i know i can do my best , and i know i can't do
something wrong .
Secondly if you work hard for something you do with pleasure , you can be the best .
By working in a team , and being a part of team is making you job more easiest . You always know
where to search for help and advice .
In conclusion , communication is a grate talent to have .
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 3Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fun workplace
advisor (Fost angajat) –  Romania29 martie, 2017
Great time with great people. Like a family. Overall the time was great. Beautifull people and great teamates and collegues. I will be back to work there
Pro
Great team
Contra
Difficult customers
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
loc de munca placut
vanzator comercial (Fost angajat) –  Brasov25 februarie, 2017
Orice zi era diferita. Am aflat lucruri noi.Managerul foarte ok. Cea mai grea parte era inchiderea programului de zi.
Pro
program lejer
Contra
pauze scurte
A fost utilă această recenzie?Da 18Nu 2Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Un loc de munca curat, linistit. Mi-ar placea sa lucrez!
Vanzatoare (Fost angajat) –  New Yorker23 ianuarie, 2017
Îmi place foarte mult acest magazin, pot spune ca sunt fan H&M. Îmi plac foarte mult hainele acestui magazin, și mai ales personalul magazinului. Deaceea mi-ar plăcea sa mă alătur vouă.
Va multumesc!
Pro
Nu este plictisitor. Mereu ai cate ceva de facut.
A fost utilă această recenzie?Da 9Nu 4Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive workplace
Sales Advisor (Fost angajat) –  Romania19 octombrie, 2016
Successfull trained the new sales advisors entering the team and receiving positive feedbacks about this.
Learning the full responsabilities for the Cashier Office Responsable and when he wasn`t at work I was doing all the tasks for him(Papers, Procedures, Routines).
I learned how to organise the team and to set priorities for the day.
A fost utilă această recenzie?Da 2NuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Good for students
Stock Keeper (Fost angajat) –  Bucharest, Romania14 octombrie, 2016
Young team
Good values
Good conditions
Possibility of development
Working program in shifts, you can learn very much from this company. They put accent an their employees.
As a stock keeper I've learned about organisation, documents, delivery process and close collaboration with the management and staff.
I recommend!!
Pro
Flexible schedule
A fost utilă această recenzie?Da 8Nu 2Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
E ok locul de munca
Lucrator comercial (Fost angajat) –  Craiova, Dolj24 septembrie, 2016
E super acest job miar place sa lucrez pentru ca imi place sa stiu pasi cu moda sa vad ce se poarta ce mai e nou
Pro
Pauza de masa
Contra
neatentiei
A fost utilă această recenzie?Da 18Nu 17Raport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
fast pace,good management
Sales Advisor (Fost angajat) –  Bucuresti17 martie, 2016
At H&M I had my first job in retail and I can say it was a good starter for me.The fast pace,the people,the managers,they helped me to evolve in customer service and as a person.It was and enjoyable job.
A fost utilă această recenzie?Da 10Nu 1Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
great work
Sales Assistant (Fost angajat) –  Bucuresti, IF7 ianuarie, 2016
I help people to find clothes by size, i have learned how to be patient with people and i like this. The best part of this job was that i met great people and i connect with customers.
A fost utilă această recenzie?Da 19Nu 8Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productive work place
Retail Sales Assistant (Fost angajat) –  Romania17 noiembrie, 2015
it was a great place with great people to work with. i' ve learned lots of things here who helped me to develop and becoming better in what i want to do further.
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
Profil revendicat

Vreți să aflați mai multe despre munca aici?

Puneți o întrebare despre munca sau interviurile de angajare la H&M. Comunitatea noastră este gata să răspundă.

Puneți o Întrebare

Evaluare generală

3,8
Bazat pe 6.064 de evaluări.
51.924
42.126
31.300
2402
1312

Evaluări după categorie

3,6Balanța dintre muncă și viața personală
3,6Compensații/Beneficii
3,5Siguranță/Promovare la Locul de muncă
3,4Management
3,8Cultura

H&M - recenzii în funcție de locație