Electronic Arts Evaluările angajatului

Au fost găsite 22 de recenzii care se potrivesc căutării Vedeți toate cele 460 de recenzii
Ordonare după: Utilitate | Evaluare | Data
1,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Mediu foarte strict si neplacut
QA Tester (Fost angajat) –  București, Ilfov11 aprilie, 2019
Ti se invadeaza spatiul si viata personala in general atat de catre colegi cat si de catre management, te cauta pe toate platformele si te barfesc. Comportament neadecvat si lipsa motivatiei la munca. Salariu foarte prost cu sanse minime de promovare. Se face reclama la un mediu de lucru care in romania nu este implementat si au impresia ca ne incanta pozele cu biroul in sine cand defapt in multe dintre camerele respective nici nu ai acces. Munca unor leads era facuta de anumiti angajati iar majoritatea sedintelor erau facute in scop negativ unde te cam “amenintau” ca te dau afara, ceea ce este o mare prostie cand esti tanar si esti in cautare de experienta asa ceva nu are cum sa te deranjeze doar sa te amuze abordarea. Nu cred ca treburile se vor schimba prea curand in aceasta companie.
A fost utilă această recenzie?Da 2NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Engaging job
QA Tester (Fost angajat) –  Ilfov16 septembrie, 2018
My role at Electronic Arts was Quality Assurance for one of the new games which was going to come out. A typical day started at 8 AM and finished at 5 PM for a total of 8 hours. I have learned many crucial job skills during my time there such as teamwork and focusing on the job. The management was quite strict and every deadline was met in advance by the efforts of the whole team. I have enjoyed all of my time working there as I took a liking to the job,
Pro
Ability to evolve in an engaging environment
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 3Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
awesome enviroment
Game Tester (Fost angajat) –  Bucharest17 iunie, 2018
Nice staff, great company , very productive , its very nice to work in that kind of enviroment and good rules. The people are team members ans they have a strong bond at work.
Pro
free fruits, free coffe
Contra
salary
A fost utilă această recenzie?Da 4NuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fun environment, nice colleagues and a nice starting ramp for any young person
QA Tester II (Fost angajat) –  Ilfov30 mai, 2018
Working as a QA Tester for Electronic Arts was the most fun job I have experienced. The colleagues are nice, the leadership and management are amazing and the technical experience and tool-learning opportunities are incredible.
A fost utilă această recenzie?Da 2NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
a company full of young people
Network Technician (Fost angajat) –  Bucharest, Romania27 decembrie, 2017
I had a really nice time and knowing a lot of young people in this company. They are all students in IT or Mathematics. All of them are looking to grow up into the company!
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 3Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Enjoyable work experience and a good starting job for any teen
Quality Controller (Fost angajat) –  Ilfov22 noiembrie, 2017
Nice place to work - for the most part the people were as you would expect at a gaming company, some very intense and some very laid back in both their lifestyle and how they did their job.

Good job for say a student looking for some money while at uni, and maybe even a career for those serious enough to endeavour in the world of video games
Pro
Nice organised events for completion of milestones set out by the company
Contra
None really
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 1Raport
1,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Regret timpul pierdut aici
Asigurarea Calitatii (Fost angajat) –  București Sector 6, Ilfov12 octombrie, 2017
Nu degeaba a fost votata “Worst company to work for” doi ani la rand, isi merita titlul pe deplin.
Atmosfera e de lagar, daca vedeti “fun atmosphere” in anunturi se refera la decoratiunile interioare din unele sali de meeting poate si cafeaua gratis, in rest pauza e la secunda cu ochii pe ceas, nu ai voie nici sa scoti telefonul din buzunar nicdecum sa vb. Camere de supraveghere peste tot, cartela de acces o tine seful si ti-o da la plecare.

Munca vine in valuri uneori sint zile mai usoare dar in general e multa si repetitiva pana cand te lasa nervii. Totusi cred ca e un pic mai bine ca munca de la call-center.

Salarii proaste, in general minimul posibil care e legal,. Se mai pot face ore suplimentare uneori in weekend, daca pupi pe cine tb, sau daca esti un as in meserie, iar pentru cei disperati mai ajuta cu doua trei sute de lei pe luna in plus, dar adauga oboseala.

Colegii sint in mare parte niste perversi dusmanosi care te fac si pe fata chiar, promovarile sint numai pentru prietenii sau lingusitorii leadului de echipa sau de proiect, se asteapta si trei patru ani pentru un loc mai bun iar cei noi au slabe sanse, competenta e pedepsita cu si mai multa munca. Cine intra acum in firma a ajuns deja prea tarziu, locurile bune sunt luate. Iar oportunitati de a promova vreodata, zero.
Demisia e la ordinea zilei, fie te lasa nervii de la munca fie cel mai frecvent la oameni le sare mustarul ca nu au promovat si in locul lor a primit marirea sau promotion o lifta care sta langa lead si il ingana. Asa se creaza posturile libere la EA.
Sau cum a fost cazul meu promovasera
  mai mult... pe toti si nu avea cine sa mai faca treaba.
Marea majoritate a angajatilor nu au studiile terminate, ca intra pe vara la munca in studentie si se pierd pe drum, sau si mai tare, nu au studii deloc si au ajuns manageri doar cu liceul.
Asa se explica luptele pentru putere pe viata si pe moarte, e ca in partidele politice, oameni care nu au studii sau experienta de a fi facut ceva vreodata nu ar avea nici o sansa in alta parte dar aici au ajuns sa conduca multimi. Doar sefii mari si directorii de ceva mai au studii, pt director tb MBA.
Regret, ca multi altii, fiecare minut irosit la EA.
E o fundatura in care multi isi risipesc tineretea degeaba.
  mai puţin
Pro
Cafea gratis, ceai, fructe
Contra
Salarii proaste, mediu f. Strict
A fost utilă această recenzie?Da 11NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Such an incredible company!
Quality Assurance Tester (Fost angajat) –  Bucharest, Romania20 septembrie, 2017
I will not soon forget the lessons I have been instilled with and the amazing moments I had whilst working for Electronic Arts. I had the luck to be assigned to a very welcoming team filled with generous and kind folks, the likes of which one rarely comes by.
If I had not moved over to Scotland, I would've remained part of and possibly even have risen within this giant of a community.
I highly recommend it. I can't stress enough how much of a life-changing experience this was.
Pro
Fruit, Company Paid Gifts and Trips, Opportunities Everywhere
Contra
Sitting for prolongued periods of time
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 7Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Multa munca, pasiune, profesionalism. Deloc rasplatit.
Quality Assurance Engineer (Fost angajat) –  București27 iulie, 2017
Un lucru care m-a surprins la E.A. este faptul ca, desi rasplatiti extrem de putin, in mod deosebit oamenii de la QA isi luau munca foarte in serios. Lucrul in echipa acolo era excelent, desi erau echipe de peste 60 de oameni, cu totii erau foarte uniti.
Unii faceau minimul necesar, multi se specializau pe: biometrics, rapoarte diverse, teamlead pe anumite tipuri de testare.
Problema care in momentul de fata isi arata rezultatul este ca managementul si HRul preferau cantitatea peste calitate, tratand indiferent demisia unui om care este pe un proiect de la inceputul sau si care are responsabilitati esentiale functionarii corecte a echipei.
In momentul de fata, precum multi ne asteptam, la Electronic Arts au ramas pe proiecte numai oameni noi. Leaderii de echipe fiind singurii care sunt acolo de la inceputul proiectului, este evident foarte greu ca produsul finit sa fie unul de buna calitate, deoarece tehnica de invatate a proiectului/a cum trebuie produsul sa functioneze este de invatare de la colegii QA si nu de la vreun training.
E.A. continua sa fie firma de la care se pleaca catre ceva serios.
Pro
mediu distractiv, seriozitatea colegilor, oportunitate de invatare
Contra
salarii mici, cantitatea angajatilor valorificata mai mult decat calitatea, liderii de echipa se organizeaza incat sa nu fie nimeni promovat ceea ce ar determina inlocuirea lor
A fost utilă această recenzie?Da 5NuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
A mostly fun workplace
QA Tester (Fost angajat) –  Bucharest15 mai, 2017
A normal day at work consists of providing the information needed of the products to perform well, taking care that the platforms are in working well and up to the tasks. In this position i have learned to use the programs like JIRA and DevTest, to have the patience required to run a simulation for as many times is seem needed to gain the result desired.
As for work management is like most of the places in Romania, the people try to do better by themselves and by others but at the end of the day you, as an employee do not matter so much compared with the good of the firm.
The most enjoyable fact was when i as a tester or us, the lot of testers that worked on a specific project could find something that needed to be fixed and in doing so helped deliver a better product.
Pro
In the cafeteria there were always fruits and the fellows were about the same age
Contra
The night-shift, it had shorter breaks than the day shift.
A fost utilă această recenzie?Da 1NuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
A very good place to develop social skills.
Game Tester (Fost angajat) –  Bucharest9 februarie, 2017
Overall, I had a good experience with this cool company. I was curious at first, but then I got caught in and I did learn my job pretty easy. I've also wrote a bug-finding manual, multiple techniques broken down.Games are fun, no doubt, but I'm older now. All my respect for game-testers!
Pro
Easy atmosphere
Contra
Limitations
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 3Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Best workplace for evryone
Lead Game Tester (Fost angajat) –  Bucharest, Romania13 ianuarie, 2017
It was the perfect workplace, if not for the fact that I had to move from the Country I would have stayed there and grow in the hierarchy scheme .
Relaxing place to work full with motivational and leisure facilities to increase productivity
Pro
Leisure Areas
Contra
Low pay rates
A fost utilă această recenzie?DaNu 5Raport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Low paying jobs, superficially managed but you play at work and people are relaxed
QA (Fost angajat) –  Bucuresti19 septembrie, 2016
Low paying jobs with low chances of significant promotion. Can be ok to start here to get some experience but after a while many people leave for a better salary. In the past promotions were based on friendships not merit so your superior can happen to be mean, incompetent and treating you like dirt but he is friends with the manager so you better shut up. There are very busy periods but also less busy ones where there is a lot of playing.
As with any large company the experience can be very different by department, IT may give 5 stars, Marketing 4, so read more reviews to form an opinion.
Pro
Friendly atmosphere, free fruits and coffee
Contra
Low salary
A fost utilă această recenzie?Da 6NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fun and friendly work place
QA Tester (Fost angajat) –  Bucharest5 august, 2016
I learned to have a good eye for details and I developed my team work in a friendly environment. I learned how to prioritise important work from less important work
Pro
free fruits and long break time
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 5Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productive
Quality assurance tester (Fost angajat) –  București2 august, 2016
A very big team.
A big variety of testing methods and nice co-workers and helpful.
But very hard to advance in the company.
Enjoyable moments every day .
Pro
possible to do lot of Overtime
Contra
no other distractions
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Great Starting place for a career in IT
Sr QA Tester (Fost angajat) –  Bucharest20 mai, 2016
The work day at EA starts by reading all tasks that you may be required to manage. You learn to use 'bug' tracking data base tools and track all issues that may arise in the development process. Training is provided so that you can rapidly spot any defects the software might have and report it. Management is very strict and expects a great deal from every employee, by using a merit based reward system. All teams that participate in a project, have strong knowledge about every aspect of software capabilities at all times.
The hardest part of the job is when a beta candidate is released. all issues need to be logged in, no matter the severity or area. It gets a little bit hectic at peek times.
The most enjoyable part of the job is the satisfaction of a good produce delivered to the world via any gaming and software platform.
Pro
the company pays overtime
Contra
working hours are very strict
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 1Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Fun workplace
QA Tester (Fost angajat) –  Bucuresti, IF7 noiembrie, 2015
Demanding at times but there were many break areas. Fine work environment with state of the art computers. Very strict regarding the security.
Pro
Fine break areas
Contra
Long hours
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Nice environment to work in
Quality assurance tester (Fost angajat) –  Romania23 iulie, 2015
Nice environment to work.
The typical day of work was fun and relaxing, we all were a big happy familly that learn from each other every day.
The management was ok, even if we wheren't payed that good, they supported us in our job.
A fost utilă această recenzie?Da 1NuRaport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
A fun place to work and a young team to work with
Texts and Images Processing Operator (Fost angajat) –  Bucuresti, IF7 februarie, 2015
I've almost always had fun while i was at work. Everyday we had a great time working and while doing so, we were quite faster than usual. Almost all projects with deadlines were delivered on time, sometimes even earlier.
Overall a great and fun place to work. Unfortunately the salary was small and due to all the taxes, it was barely enough. We could make up with extra hours per day or working on weekends but even those hours were heavily taxed and weren't always available. Out of the whole year, we had a month's worth in overtime weekends whereas other departments had the opportunity to work overtime almost every weekend.

I haven't had a problem being promoted and the manager always loved having me onboard. He even said that whenever i was at work, things were done faster and better because i'd set the mood for everyone.

It was a very good experience, and indeed, my dream job. If it was just a little better paid i wouldn't have left.
Pro
a great team to work with and a great experience
Contra
poorly paid
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 1Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Teaching and fun workplace.
Quality Assurance Tester (Fost angajat) –  Bucuresti, IF27 septembrie, 2014
A typical day at work represented me going on the testing floor and searching for errors in games (bugs) which was difficult at times since I have started working there near the end of many games but it was not impossible for a person with a long history of gaming such as myself. I have learned many things at this company including discipline, listening, team-leading , punctuality and more.
I never felt like I had a hardest part while working there it was hard as any job would be but I was enabled to do my job and this is all I ask of all employers, but as for the most enjoyable part of the job it was the fact that the team was mostly of similar age people and we had many things offered by the company to relax in breaks such as billiards and consoles stuck on big screens and that made us make some friendly competitions that lasted months.
Pro
Free Lunches, One hour and a half paid break .
Contra
The attitued of some leads twards inovative and resourcefull people.
A fost utilă această recenzie?Da 4Nu 4Raport
Profil revendicat

Vreți să aflați mai multe despre munca aici?

Puneți o întrebare despre munca sau interviurile de angajare la Electronic Arts. Comunitatea noastră este gata să răspundă.

Puneți o Întrebare

Evaluare generală

3,9
Bazat pe 460 de evaluări.
5143
4185
381
231
120

Evaluări după categorie

3,8Balanța dintre muncă și viața personală
3,5Compensații/Beneficii
3,0Siguranță/Promovare la Locul de muncă
3,5Management
3,9Cultura

Electronic Arts - recenzii în funcție de denumirea locului de muncă

Electronic Arts - recenzii în funcție de locație