Carrefour Evaluările angajatului

Au fost găsite 48 de recenzii care se potrivesc căutării Vedeți toate cele 15.677 de recenzii
Ordonare după: Utilitate | Evaluare | Data
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
A committed team
Front End Cashier (Fost angajat) –  Romania, Targu Mures4 februarie, 2018
I had fun whilst learning the trade. I enjoyed working with people from all backgrounds, became a big family ! Managers guided us and worked alongside, and repaid the hard workers !
Pro
Good rota's
A fost utilă această recenzie?Da 4Nu 4Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Hard work and challenging
Universal worker (Fost angajat) –  Bucharest2 februarie, 2018
I would describe a typical day at work as being challenging. Every day came with new problems ready to be fixed. That was a good thing, because i learned to work under pressure. I also used to communicate with people a lot, because I was a cashier as well.
There were a lot of different culture people working at the shop and we all used to get along.
The hardest part of the job was arranging products in refrigerators and shelves, because the shop was opening pretty much when we arrived, so we had very little time and a lot of products to change, so the customer wouldn't find expired food.
The most enjoyable part of the job was interacting with people, because I am a sociable person and I like to communicate and make people feel good
Pro
Learned to work under pressure
Contra
bad payment
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 2Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Trabajo en equipo
Cajera supermercado (Fost angajat) –  Ploiesti ,Rumania21 septembrie, 2017
Buen trabajo y ambiente agradable con companeros estupendos!
Pro
Ambiente agradable
Contra
Poca remuneracion
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 3Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
loc de munca prost plătit .
luc.comerc. întreținere. (Fost angajat) –  întreținere9 august, 2017
Loc prost plătit. Nu se plătește ore duble pe week-end. Este prost ăla care accepta așa ceva.Fratilor-nu vedeți ca profita de voi.....nu lucrați pe bani putini .
Pro
salariu al timp.
Contra
multe... salariu foarte foarte mic
A fost utilă această recenzie?Da 25Nu 6Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
ambiente diverdido
Personal de supermercado (Fost angajat) –  Botosani9 iunie, 2017
Un tabajo muy bonito me gustaria volver a trabajar en uno supermercado
Pro
muy divertido
Contra
nu tengo nada contras
A fost utilă această recenzie?DaNu 5Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productive for young people
Merchandiser (Fost angajat) –  Bucharest ,Romania8 iunie, 2017
Productive for the young people who has not a lot of experience .The company has a very good management and organization as well.They have the concept team building very developed.
Pro
good culture
Contra
small benefits
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 3Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Compania este frumoasa , doar ca sefa se comporta foarte urat cu noi
Sef relatii clenti (În prezent, angajat) –  Bucuresti , Green Court5 mai, 2017
Îmi place foarte mult în aceasta companie doar ca vreau sa plec din cauza șefei mele deoarece nu mă înțeleg bine cu ea . În ce sens , nu este de acord nciodată cu ce zic eu , se comporta foarte urat cu angajații (unii dintre ei ), nu este de acord cu concediul , te face de ras la toată lumea.
Pro
Mese nu avem
Contra
Pauza, 30 de minute, dar nu apuci sa stai niciodata in ea ca trebuie sa vina sefa sati zica cate ceva
A fost utilă această recenzie?Da 27Nu 4Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
mediu bun de lucru
Sef raion (În prezent, angajat) –  Iasi30 martie, 2017
Buna rampa de lansare ca experienta in comert, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, leadership, gestiune a stocurilor.
A fost utilă această recenzie?Da 6Nu 9Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive place
ASSETS DEPARTMENT ASSISTANT (Fost angajat) –  Bucharest20 martie, 2017
The posibility of a good improvement is not so big, but you can learn lot of things about commerce field.
They have to work at management and organisation.
Pro
Raw holidays
Contra
Small salary
A fost utilă această recenzie?Da 4Nu 5Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
wery good productivity
Trade worker (Fost angajat) –  bucharest Romania6 martie, 2017
It is a hypermarket consist of a great team and i can say it was like a second family for me.But and I was totally dedicated from this(families)and I was proud that i was part of rhis great team
Pro
free traveling to work
Contra
long hours
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 5Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive
CASHIER (Fost angajat) –  BUCHAREST, RO8 februarie, 2017
As this was my first job, I worked as a cashier, and in the same time, I have been studying and trained to become beautician, makeup artist.
Pro
as worked part time had the chance to start and finish my dream job
Contra
short breack
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 3Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Colectiv si productiv
Merchendizer (Fost angajat) –  București Sector 6, Ilfov30 ianuarie, 2017
Seriozitate,lucruri noi,comunicare,Așezarea produselor la raft
Pro
Transport
Contra
Pauze scurte
A fost utilă această recenzie?Da 22Nu 8Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca stresant pentru ca se incaseaza multi bani,
Casier (Fost angajat) –  București30 ianuarie, 2017
Eu am lucrat aici 3 luni cat am stat in Bucuresti dupa facultate. As dori ceva pe studii superioare in orasul Onesti.
A fost utilă această recenzie?Da 11Nu 3Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive and fun work place
Picker/Packer/Warehouse Operative (Fost angajat) –  Bucharest27 ianuarie, 2017
The manager give me an order and i have to complete this. I am going in the shop and pick the items, then i must to come back in the warehouse and pack in the bags.
A fost utilă această recenzie?DaNu 3Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productive and funplace
Warehouse Operative (Fost angajat) –  Bucharest24 ianuarie, 2017
is was a nice job, with nice people, where i accumulate experience in work with people. in that store i learn more about organization
A fost utilă această recenzie?DaNu 3Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Industry sales
Cashier (Fost angajat) –  București23 ianuarie, 2017
- relaxed schedule
- I learned how to use a cash register
- unit manager was very understanding
- although it was an easy job, however there is much vigor, because they work with money
- the hardest part of the job was working with people, clients
- team
Pro
relaxed schedule, team
Contra
working with people, clients; work with money
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
good and healthy place to work
Warehouse Operative (Fost angajat) –  Bucharest21 ianuarie, 2017
i think that a typical day at work in carrefour is easy to pass and enjoy as long as you know which are your responsibilities and priorities.
Pro
good environment
Contra
early shifts
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
loc de munca propice unei munci mai putin stresante fata de alte locuri de munca
CASIERA (Fost angajat) –  Iasi5 ianuarie, 2017
mediu de munca placut , pot lucra neconditionat din pura placere fara sa ma intereseze fluturasul de salariu in mod expres . imi permite sa lucrez rapid adica sa scanez rapid produsele . trece timpul foarte rapid si placut totodata
Pro
bonusuri salariale de sarbatori
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Learned multiple new things
Trainee Store Manager (Fost angajat) –  București30 noiembrie, 2016
When you work at Carrefour , you know that , your day will be anything than typical . You work hard with people that are not very motivated about their job , but you know you strive and you can have a better future.
A fost utilă această recenzie?Da 1NuRaport
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive
Manager sales (Fost angajat) –  Bucharest, Romania27 noiembrie, 2016
It's a good Company. I work with many pleasure in this Company but i want to make a change to work here at Amazon because this Company it's bigger. I left Romania and my job because i want to work at this Company for a big change in my life.
Pro
Free lunches
Contra
Long hour
A fost utilă această recenzie?Da 1NuRaport
Profil revendicat

Vreți să aflați mai multe despre munca aici?

Puneți o întrebare despre munca sau interviurile de angajare la Carrefour. Comunitatea noastră este gata să răspundă.

Puneți o Întrebare

Evaluare generală

3,9
Bazat pe 15.685 de evaluări.
55.548
45.368
33.494
2824
1451

Evaluări după categorie

3,7Balanța dintre muncă și viața personală
3,5Compensații/Beneficii
3,4Siguranță/Promovare la Locul de muncă
3,5Management
3,7Cultura