Auchan Retail France Evaluările angajatului

Au fost găsite 21 de recenzii care se potrivesc căutării Vedeți toate cele 3.393 de recenzii
Ordonare după: Utilitate | Evaluare | Data
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
its a good place to work
merchandiser (Fost angajat) –  romania29 august, 2018
its a good place to start working, learning the teamwork
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Great place
Merchandiser (Fost angajat) –  Ilfov31 iulie, 2018
Good with overtime and great team
Okay management
Processes well thought through. Lots of fun and reward for hard work.wiyh overtime money was really good.
Pro
Discounts
Contra
Long hours
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Friendly and highley motivated team
Costumer Assistant (Fost angajat) –  romania20 ianuarie, 2018
great environment, friendly crew and Managers.
A typical day at work helping costumers with information
working at till , making sure that the cleanliness of the store met the standard
Pro
friendly enviroment
Contra
not satisfied with the salarie
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Day workout
economics (În prezent, angajat) –  Ilfov4 ianuarie, 2018
It is important for each employee to try to find the perfect in his work, sometimes this is the reason that makes you take the decision to move in other places.
At may office evrEy day is beautiful, but is not enough motivation.

Wake up in the morning and make my breakfast, but the time is not enough to enjoy.

My job suppose to bring goods from import to Romania, place the orders, exchanges of emails with the suppliers from Europe, solving problems, quick solutions, streamline and patience.
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
un loc placut
7 ani (Fost angajat) –  Câmpina18 decembrie, 2017
un loc de munca placut dar cu multe defecte de organizare
Pro
bun
Contra
pauze mai lungi
A fost utilă această recenzie?Da 11Nu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
....
Caissière (Fost angajat) –  Timiș3 octombrie, 2017
J'aime beaucoupe cette entreprise. J'ai travaile comme caissiere. C'est un poste que j'aime bien.
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Great place to work
IT Project Manager (În prezent, angajat) –  Bucharest25 iulie, 2017
Nice work environment, easy going coleagues and great management. A typical day of work includes mails, phone calls, meetings with subcontractors, negociation si planning.
Pro
Free lunch
Contra
Long hours
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 2Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Ok
Commercieel medewerker (Fost angajat) –  Romania23 mai, 2017
Is good work the team are very nice and easy to understand
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca productiv
Casier (Fost angajat) –  Târgu Mureș, Mureș20 aprilie, 2017
O companie serioasa, personal bine pregatit, loc de munca productiv
A fost utilă această recenzie?Da 8Nu 6Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Good management
Sales Assistant (Fost angajat) –  Baia Mare27 ianuarie, 2017
I got along with most managers and did not have any trouble getting my word across. The people working there seemed happy and well taken care of, but some departments were more demanding than other while their pay didnt match the amount of work they did. All in all I'd say the company is changing for the better as more and more stores are focusing on the overall work experience.
Pro
Flexible hours
Contra
Old equipment
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 6Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productive
Cashier (Fost angajat) –  Timișoara11 ianuarie, 2017
I learned how to work with different people, i liked my co-workers, I made new friends.I had a fix program after faculty so I could go at faculty and work too
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 3Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
ok
General Operative (Fost angajat) –  București10 ianuarie, 2017
I worked non alimentar.Ma district handle arranging products on the shelves, checking prices are fair and correspond to the product existent.Alimentarea merchandise inventories.
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 5Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Loc de munca productiv
Buyer Menswear (În prezent, angajat) –  București, Ilfov29 decembrie, 2016
Taskurile zilnice contribuie la depasirea oricaror bariere de timp si organizare.
A fost utilă această recenzie?Da 1Nu 1Raport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Beneficile angajatului se primesc dupa cel putin 3 lluni de munca in companie
lucrător comercial (În prezent, angajat) –  Cluj-Napoca22 decembrie, 2016
Deși nu pare un lucrator are o munca grea cared implica multa organizare lucru in echipa si multa gandire
A fost utilă această recenzie?Da 16Nu 3Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
nimic de obiectat
lucrator comercial (Fost angajat) –  București Sector 315 iulie, 2016
aranjarea si umplerea raioanelor la departamentul la care eram
Pro
nu
Contra
pauze cand doream
A fost utilă această recenzie?Da 14Nu 7Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productive
Cashier/Customer Service (Fost angajat) –  Piteşti5 iulie, 2016
I learn how to treat people and how to manage with a lot of money,I like team work and I helped my coworkers when they needed.
The hardest part of this job was staying on the same place a couple of hours but that job has his enjoyable part,when you see your customers happy and tankful for how you treat them.Thank you!Have a great day!
Pro
presents on holidays and more money
Contra
long hours
A fost utilă această recenzie?Da 1NuRaport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive
Customer Service Assistant (Fost angajat) –  Craiova3 aprilie, 2016
simple tasks, respect and good communication between employers, hard work, enjoyable time with colleagues, I've learned multiple things, one of the most important is the team work.
A fost utilă această recenzie?Da 7Nu 9Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Lovely place to work, nice colegues
Money taker (Fost angajat) –  Romania28 martie, 2016
-the management was very great
-my co-workers were nice and very friendly
-the hardest part of work was the days of full of costumers
-but I learnd new things and I enjoyed my work with the costumers
Pro
the schedule
Contra
10
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive and friendly environment
Retail Merchandiser (Fost angajat) –  Timisoara9 februarie, 2016
Friendly environment, supportive colleagues and supervisors.
I enjoyed working with customers and presenting products, as it helped me develop my social skills, especially when it comes to approaching clients.
A fost utilă această recenzie?Da 15Nu 11Raport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
je veux travailler
Agent commercial (Fost angajat) –  Roumanie28 iunie, 2015
très bien bonne veulent travailler ne veulent pas rester à la maison pour avoir à la fois l'activité mentale et physique
A fost utilă această recenzie?DaNu 3Raport

Vedeți mai multe Auchan Retail France recenzii

Ați putea dori să încercați:

Profil revendicat

Vreți să aflați mai multe despre munca aici?

Puneți o întrebare despre munca sau interviurile de angajare la Auchan Retail France. Comunitatea noastră este gata să răspundă.

Puneți o Întrebare

Evaluare generală

3,8
Bazat pe 3.393 de evaluări.
5857
41.303
3886
2241
1106

Evaluări după categorie

3,5Balanța dintre muncă și viața personală
3,4Compensații/Beneficii
3,2Siguranță/Promovare la Locul de muncă
3,3Management
3,6Cultura

Auchan Retail France - recenzii în funcție de denumirea locului de muncă

Auchan Retail France - recenzii în funcție de locație