Amazon.com Evaluările angajatului

Au fost găsite 19 recenzii care se potrivesc căutării Vedeți toate cele 41.572 de recenzii
Ordonare după: Utilitate | Evaluare | Data
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Great environment, Acceptable compensation
COMPLIANCE MANAGER (Fost angajat) –  Iași12 decembrie, 2019
Amazon offer great working conditions and acceptable compensation.
A fost utilă această recenzie?DaNuRaport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Muchas faltas
FUNCIONARIO EN ATENCIÓN AL CLIENTE (Fost angajat) –  Ilfov11 iulie, 2019
No paga corectamente a sus empleados y falta la comunicación sobre este tema... ¡el empleado nunca recibe explicaciones sobre su sueldo!
Pro
El trabajo desde la casa
Contra
No pagan correctamente las bonificaciones y no hay manera de recibir explicaciones... luego, hechan para siempre al empleado que ha pedido tal explicaciones.
A fost utilă această recenzie?Da 1NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Ambiente lavorativo piacevole
autista (Fost angajat) –  Neamț9 mai, 2019
Cominciavo a lavorare ad orario flessibile a seconda delle consegne. A volte alle 3 del mattino a volte alle 5 o alle 6. Si consegnavano pacchi entro un raggio di 400 km. La giornata lavorativa finiva a seconda del tragitto e del traffico. Mi sono trovato bene con la dirigenze e i colleghi. Serietà nei pagamenti. La parte più difficile del lavoro era legata alla stanchezza e ai lunghi percorsi che a volte dovevamo fare. La parte più piacevole era il guidare.
A fost utilă această recenzie?Da 1NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
great
Customer Service (Fost angajat) –  Ilfov1 mai, 2019
fun work and great pay, amazon had fexible hours, great collegues, and very understanding manager, it was great to work there, the training was very good
A fost utilă această recenzie?Da 2Nu 1Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Ambiente de trabajo divertido con gente mayoritariamente jóven
Data Associate (În prezent, angajat) –  Ilfov26 ianuarie, 2019
En Amazon hay un ambiente muy agradable, donde tienes acceso a mushísimas informaciones para desarrollar tus skills y con varias posibilidades de crecer dentro de la compañía.
Pro
Gente con mente abierta
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 1Raport
1,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
O fosta companie perfecta, stricata de management prost romanesc
Analiza date (Fost angajat) –  București, Ilfov16 ianuarie, 2019
Urata experienta. Targeturile cresc de la o luna la alta, dia socoteala team managerului pt fiecare minute de mers la toaleta sau de baut apa, sunt grupuri prefertae de catre team manageri alaturi de care barfesc si pe care ii lasa in ritmul lor lent, iar pe ceillalti pun biciul. Unui manageri nu saluta, in intalniri 1 to 1 iti vorbesc urart te jignesc si iti dau de inteles ca daca nu maresti pasul, te da afara. E o clica ieftna in care nu v-as recomnada sa intrati vreodata
Pro
Bonuri de masa, fructe gratis martea
Contra
management prost, lipsa de respect, lipsa unor norme coerente dupa care sa lucrezi, lispa de comunicare intre departamente, probleme IT nerezopvate
A fost utilă această recenzie?Da 8NuRaport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Ambiente del lavoro competitivo
Quality Assurance Auditor (Fost angajat) –  Iasi6 decembrie, 2018
Ambiente piacevole per il lavoro, danno molti posti di lavoro alle persone. Il lavoro è un po 'duro e puoi sentirti stanco dopo alcune settimane, ma è positivo per i giovani
Pro
l’assicurazione sanitaria, piani di risparmio e protezione del reddito, i colleghi pure
Contra
Ritmo caotico del lavoro
A fost utilă această recenzie?DaNu 1Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
A static job
ADS Associate (În prezent, angajat) –  Romania16 aprilie, 2018
I don't like the environment, to many rules without any sense.
Our capacities are limited, the ideal job for someone who wants a static job.
Personally i find it not organized at all.
Pro
Work from home, fruits at the office
Contra
few benefits, not organized well
A fost utilă această recenzie?Da 3NuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
atmosfera relaxanta, lipsita de stres
Sr. Imaging Associate (În prezent, angajat) –  Iasi3 martie, 2018
-jobul include multa rutina, limitare in creativitate si impunere de standarde.
-este lipsit de stres, foarte usor de indeplinit
-conditii foarte bune de lucru
-pachet de compensatii mediu
Pro
asigurare medicala privata, reduceri la diverse servicii, program usor flexibil
Contra
program de 9 ore (8 h de lucru + 1h pauza), lipsa timpului personal
A fost utilă această recenzie?Da 48Nu 5Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Has amazing working for amazon uk
Delivery , picker ,packing (Fost angajat) –  Regatu unit7 decembrie, 2017
The best job i want be in romania that company , can you enjoy when to work
A fost utilă această recenzie?DaNu 2Raport
1,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
no comment
Reprezentat Relatii Clienti (Fost angajat) –  Ploiești19 septembrie, 2017
Firma de recrutare a facut dintr-un job ok si relaxant, o adevarata harababura
A fost utilă această recenzie?Da 6NuRaport
4,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Relaxed environment
Senior Compliance Associate- English-French (Fost angajat) –  Iasi30 aprilie, 2017
I enjoyed the general relaxed atmosphere at Amazon.com. You have a task and you are responsible for it. It must be delivered by the set deadline (which are not always painfully close), but you can do it in your personal pace, as long as it is done in time. There are tough things to handle, but you will always have the support of your team and management.
Pro
Big, fully equipped kitchen, massage chair, play station, billiard table, soft ball table.
Contra
Repetitive tasks
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 1Raport
2,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Just a work place
Customer Service Representative (Fost angajat) –  Galati Romania20 iulie, 2016
Cruel enviroment but with nice and helpful co workers. It is a hard job where you have to deal with difficult people. The hardest part of the job is that you get payed in base of the NRR.
A fost utilă această recenzie?Da 6NuRaport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
productive
PICKER (Fost angajat) –  București2 iulie, 2016
i learned to do pick witch i didn't knew about until Amazon. the best part of working at Amazon was to know many people from different parts of the world. The hardest part was that i had to travel long way to work.
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 2Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Amazon a fost o experienta unica
Customer Service Representative (În prezent, angajat) –  Timisoara, TM7 octombrie, 2015
Lucrand la Amazon am avut parte de una dintre cele mai placute experiente de la colegi, la sefi, la clienti.

Mediul de lucru este foarte placut, salariul foarte atractiv, si cel mai important este ca totul este foarte bine organizat.
Pro
Salariul cu mult peste media din romania, programul de lucru foarte acceptabil.
Contra
Contract de munca determinat
A fost utilă această recenzie?Da 14Nu 7Raport
3,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Home based job with virtual team
CUSTOMER SUPPORT REPRESENTATIVE (Fost angajat) –  Sibiu3 mai, 2015
customer care for Spanish clients
contacts to transport companies and logistics fulfillment centers
all conferences/ trainings/ talking to co-workers was done via Microsoft Communicator
home based job
the hardest part of the job was not to have a real work team but a virtual one
A fost utilă această recenzie?Da 4Nu 2Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Productive and fun environment
Catalog Associate Spanish (Fost angajat) –  Iasi, IS2 februarie, 2015
* A typical day would start at 7.40 am with a coffee and a great view over the Palace of Culture in Iasi, because our 360 degree office would provide that from every single place. Around 8 am an email or a quick meeting with the team leader would bring me up to date and would provide me the list of tasks for the day or for a certain period of time.
* Even in a short period of time I was able to learn a lot from the overall "Amazonian's" culture and the Amazon's leadership principles helped me to become a better leader.
*From the beginning I had the support of my direct manager, but also the support of all the members of my team and the teams with which we were collaborating.
*I'm proud to say that I developed and maintained true friendships with my co-workers.
Pro
Free coffee and tea
A fost utilă această recenzie?Da 10Nu 8Raport
5,0
Balanță Timp de muncă/Viață personală
Compensații/Beneficii
Siguranță/Promovare la Locul de muncă
Management
Cultura Locurilor de muncă
Ambiente de trabajo serio
Agente de Atención al Cliente (Fost angajat) –  Iasi3 noiembrie, 2014
Aprendi a interactuar mas con la gente y mediar conflictos.
A fost utilă această recenzie?Da 3Nu 1Raport

Vedeți mai multe Amazon.com recenzii

Ați putea dori să încercați:

Profil revendicat

Vreți să aflați mai multe despre munca aici?

Puneți o întrebare despre munca sau interviurile de angajare la Amazon.com. Comunitatea noastră este gata să răspundă.

Puneți o Întrebare

Evaluare generală

3,6
Bazat pe 41.572 de evaluări.
512.501
411.644
39.457
23.880
14.090

Evaluări după categorie

3,3Balanța dintre muncă și viața personală
3,7Compensații/Beneficii
3,2Siguranță/Promovare la Locul de muncă
3,2Management
3,4Cultura

Amazon.com - recenzii în funcție de locație